Navigare prin tastatură
Blocare animații
Titluri subliniate
Tonuri de gri
Culori inversate
Linkuri subliniate
Mărire
Cursor negru
Cursor alb
Text: Mic Mediu Mare
Resetare
Închide


PROIECTUL EDUCAȚIONAL TRANSFRONTALIER, ediția I-a, 2023, CONCURSUL DE CREAȚIE ARTISTICĂ „Gheorghe Asachi – Om al Luminilor”

PROIECTUL EDUCAȚIONAL TRANSFRONTALIER, ediția I-a, 2023, CONCURSUL DE CREAȚIE ARTISTICĂ „Gheorghe Asachi – Om al Luminilor”

inițiat de Colegiul „Gheorghe Asachi” din Lipcani, în parteneriat cu Fundația Civică Raională „Gheorghe Asachi” din Herța, Ucraina și Asociația Ținutul de Sus, mun.Dorohoi, jud.Botoșani, România;

Proiectul educațional-concurs transfrontalier, destinat pentru elevii din licee și colegii, atât din țară cât și peste hotare, inițiat de Colegiul „Gheorghe Asachi” din Lipcani, în contextul marcării a 235 de ani de la nașterea ilustrului cărturar Gheorghe Asachi  și marcarea a 35 de ani de la conferirea  instituției  numele clasicului român Gheorghe Asachi (17 martie 1988),  are scopul de a oferi oportunitatea tuturor actanților educaționali de a valorifica opera iluministului prin participarea în cadrul concursului dat.

Concursul a fost lansat la data de 17 martie 2023, probele de participare: Dedicație, interviu cu Gheorghe Asachi, metaforă grafică și scenetă.

Ca rezultat al derulării concursului a fost acumulat un protofoliu de produse valoaroase prin care se dovedește că Numele și operele lui Gheorghe Asachi continuă să fie valorificate și promovate de către tânăra generație.

În cadrul proiectului au participat  120 elevi din  din Republica Moldova și România, realizând produse creative, calitative prin care și-au reliefat talentul și competențele personale și profesionale.

Echipa de proiect aduce mulțumiri tuturor participanților pentru colaborare și interes acordat. Felicitări elevilor și profesorilor coordonatori pentru rezultate remarcabile!

 

                                                                                                                                                            Coordonatori de proiect:

Didic Daniela,
Cănănău Eugenia
Rezultate:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1KyPa5uum3ZwTmMe44QnXBx7t3fa4ET_aVWAiJVtIKfM/edit?usp=sharing

Diplome:

https://drive.google.com/drive/folders/1NaXpofvpWThs24gZZhWLlP3p4m1-SjWr?usp=share_link