Navigare prin tastatură
Blocare animații
Titluri subliniate
Tonuri de gri
Culori inversate
Linkuri subliniate
Mărire
Cursor negru
Cursor alb
Text: Mic Mediu Mare
Resetare
Închide

Mesajul Directorului

”Educația este cheia care deschide ușa de aur a libertății ”.           

Dragi elevi, profesori și părinți!

Bine ați venit pe pagina web a Colegiului ,,Gheorghe Asachi” din Lipcani !
  Misiunea instituției noastre este de a pregăti specialiști calificați, imperios necesari pe piața muncii. Noi oferim sprijin și ghidăm în alegerea celei mai potrivite cariere spre care tinerii își îndreaptă pașii.
De pe poziţiile zilei de azi în instituţia noastră cuvântul cheie este cu siguranţă termenul „perspectivă”, care invocă implicit viitorul. Strategia Colegiului se bazează pe conceptul de schimbare într-o lume a globalizării şi competiţiei şi care vine să contribuie la dezvoltarea durabilă a ţării noastre în condiţiile afirmării societăţii bazate pe cunoaştere.

   Dragi elevi, mă adresez în primul rând vouă, celor care gustaţi zi de zi din roadele învățării. Nu există construcţie mai importantă a omului decât aceea a propriei personalităţi. Învăţaţi! Acum este timpul să descoperiţi calea pe care o veţi urma cu demnitatea întreaga viaţă. Împrieteniţi-vă cu munca, cu disciplina, cu studiul serios şi competiţia continuă. Numai aşa veţi fi învingători.

  Stimaţi profesori, vă îndemn să păstrăm vie flacăra cunoaşterii! Vă mulţumesc pentru energia, dedicarea şi implicarea deosebită în tot ceea ce faceți! Rămâneți călăuza frumosului, adevărului, dreptății, valorilor, deoarece prioritatea cea mai mare sunt elevii. Vă urez sănătate, o activitate rodnică, multa inspirație în instruirea noii generații.

  Dragi părinți, sunt sigură că aveți planuri mari pentru copiii dumneavoastră și toți vă doriți o viață mai bună pentru ei. Dar școala, de una singură, nu va reuși să-i pregătească pe elevi pentru un viitor prosper. Exemplul, atenția și sprijinul dumneavoastră sunt absolut necesare. Faceți-vă timp pentru a discuta cu copiii dumneavoastră, pentru a înțelege mai bine cum îi puteți ajuta. Familia este locul unde, în primul rând, trebuie să se cultive valorile fundamentale ale societății: muncă, integritate, corectitudine, onestitate. Implicarea dumneavoastră în activitatea educațională contribuie la realizarea unui adevărat parteneriat din care are de câștigat întreaga societate. Vă îndemn să răspundeți chemărilor colegiului, fiindcă doar împreună vom reuși.

Vă doresc tuturor rezultate cât mai frumoase de care să ne bucurăm cu toţii!
Mult succes!

___________

Daniela DIDIC

Director Colegiul ,,Gheorghe Asachi” din Lipcani