Navigare prin tastatură
Blocare animații
Titluri subliniate
Tonuri de gri
Culori inversate
Linkuri subliniate
Mărire
Cursor negru
Cursor alb
Text: Mic Mediu Mare
Resetare
Închide


La mulţi ani de Ziua Internațională a Copilului !!!

Dragi și iubiți copii, părinţi , bunci !

În prima zi de vară celebrăm Ziua Internațională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viața fiecărui om – copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a promova bunăstarea copiilor din toată lumea.

Copiii sunt un dar şi o binecuvântare de la Dumnezeu pentru familie şi societate şi trebuie să-i preţuim şi  să-i educăm. Această frumoasă sărbătoare vine să ne reamintească nouă, maturilor, de responsabilitatea pe care o avem faţă de copii, căci  creşterea lor trebuie realizată cu multă iubire şi grijă părintească. Ei reprezintă cel mai mare capital pe care poate să-l aibă un popor, iar asigurarea unei copilării fericite și a sentimentului de securitate este o sarcină de prestigiu a oricărei societăți.

Copiii sunt bogăția și viitorul nostru, de aceea cu cât mai multă grijă, atenţie şi afecţiune investim în ei, cu atât mai fericiți vor fi și un viitor mai prosper vor avea.

Cu ocazia acestei minunate sărbători vă aduc cele mai sincere și calde urări de bine. Vă doresc să aveți parte de sănătate, multe bucurii, realizări frumoase și o copilărie fericită alături de părinți și de cei care vă iubesc.

La mulți ani tuturor copiilor şi tuturor părinţilor, bunicilor ! Să vă bucuraţi de copiii şi nepoţeii dvs, iar copiii, la rândul lor, de părinți și de toţi cei dragi !!!

 Cu mult drag, Administraţia Colegiului

„Gheorghe Asachi” din Lipcani